Мисия стройно тяло“ не е terra incognita за нито една жена.

...
Мисия стройно тяло“ не е terra incognita за нито една жена.
Коментари Харесай

Тези билки се борят с излишните килограми лесно и безвредно

Мисия „ стройно тяло “ не е terra incognita за нито една жена. И на доста от нас се е случвала следната ситуация – „ аз ограничих фрапантно количеството на храната, само че не слабея “. Усилията да ограничите количеството на одобряваните калории си костват, само че в процеса на намаляване е доста значим един различен фактор – освен какъв брой , а и какво ядете. Защото всички знаем – има храни и храни. Не единствено, че е значимо да измененията метода си на хранене, само че и можете да си помогнете, като консумирате храни, които подтикват отслабването.

Тук сме ви приготвили няколко билки, които ще ви оказват помощ да се отървете от тези спомагателни килограми.

Глухарче

Всяко дете се радва на пухкавото глухарче, а възрастните, които се грижат за градините, безспорно са го изкоренявали като скучен бурен. Глухарчето обаче е правилен съдружник в отслабването. Има диуретичен резултат, подкрепя изхвърлянето на арестуваните течности. По този метод оказва помощ да се прочисти организма от отрови – номер едно изискване в борбата за намаляване.

menta

Мента

Пием ментата защо ли не, от утешение за разнообразни признаци до това, че просто е доста ароматна. Но замисляли ли сте се, че ментата е добър другар и на фигурата? Тази толкоз ароматна и по този начин обичана билка понижава мазнините в региона на корема и по този начин наречените „ любовни дръжки “. Изобщо няма да загатваме, че усъвършенства храносмилането, успокоява нервната система, понижава апетита, отпушва носа при настинки и изобщо – всевъзможни такива полезности.

Хибискус

Звучи екзотично, само че е цялостен с нутриенти, минерали и флавоноиди, които оказват помощ за понижаване на усвояването на мазнините и въглехидратите, което го прави изключително потребен в битката със затлъстяването. Пийвайте си две до четири чаши чай от хибискус, с цел да помогнете на тялото си да слабее.

Риган

Макар да го свързваме по-скоро с вкусни манджи – риганът е доста потребен против високо кръвно налягане, диабет и затлъстяване. Помага на храносмилането и понижава подуването, бори се с депресията и напрежението и работи като преграда против натрупването на килограми.

Джинджифил

Сред най-популярните билки за намаляване е джинджифилът. Намалява апетита и се бори с пристъпите на апетит. Особено потребен е в сезона на настинките и грипа, тъй като се счита, че укрепва имунната система. Сега е моментът да го включите в битката си против килограмите. Корен от джинджифил ще намерите във всеки по-голям магазин. Може да си настържете малко за чай или да поръсите ястията си с него.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР